I paketen låg det tofflor, nattlinnen och... EN PROVDOCKA!

Jag öppnade första paketet... ett nattlinne. Andra paketet... pressentkort. tredje paketet... tofflor. Fjärde paketet... smink. Femte paketet... en provdocka!

Det blev en provdocka i år trots allt. Men det var inte inslaget. På paketet stog det:

1 st begagnad provdocka så snart vi hittar någon i ett rimligt pris.

Gissa vem som blev glad! Nu ikväll var jag inne på en massa hemsidor som säljer provdockor. Jag hittade två favoriter som man kunde ändra storleken på. Den ena var snygg, fräch och ganska billig (för att vara en provdocka). Den kostade 1795:- kr. Den andra kunde man använvända fler mått. Men den var inte lika snygg + att den kostade 2100:- kr. Så vilken blir det? Det är frågan som snurrar runt i mitt (Vickis) huvud.


Design: Funny dress

Nu e det dags för mig att förverkliga mina drömmar. Jag ska nämnligen sy en klänning! Okej, jag vet att det låter fånigt, jag e ju bara snart 12 år, men ändå!
 jag har designat klänningar i olika färger och former så länge jag kan minnas. Nu har jag designat en klänning som jag älskar.  Det skiljer sig från mina andra klänningar för att den har så mycket humor i sig. Den e rolig med sina knappar i olika färger och ett fluffigt tyg längst upp. Den e svart med vita prickar på.
 Jag har önskat mig tyger och en provdocka i julklapp och längtar sååååå! Tänk om jag får göra min drömklänning! Jag skulle bli så lycklig. Tyvärr är ju provdockor så dyra så jag tror att min chans att få en e minimalt liten. Men jag får ändå en känsla av att min mamma har nappat på det.
 Jag hör av mig så fort jag får reda på om jag får någon provdocka i år. Om jag inte får der är det ju bara att önska sig det i födelsedagspressent.

RSS 2.0