Disco, blogg, tyger och resfeber!

Hej på er! Det blev en sen kväll igår, var faktiskt på klassfest:P Lokalen var lite weird, det var en militär-anläggning:S Man blev insläppt av en vakt genom stora grindar, och hela stället var omringat av högt galler. Men festen var helt okej, inte den bästa direkt, men det var nog för att ingen riktigt var på party-humör, vi hade trevligt genom att sitta och prata.

Idag hade jag tänkt bli färdig med ett linne som jag har börjat sy för några veckor sedan. Jag har varit så upptagen med annat, att jag aldrig riktigt har haft tid. Men nu ska det bli av!

Dessutom hade jag världens resfeber när jag vaknade på morgonen! Jag ville bara till något varmt, soligt ställe med stränder och turkost vatten! (det kanske beror på att himlen utanför mitt fönster är grå, kall och irriterande)




Ååååh... vill dit nu...



Ps. Ni kanske har märkt att jag har ändrat lite på bloggen?? Vad tycks? "Hiss eller diss?"


Puss<33


Glasögonorm B)

Hej igen! Igår fick jag mina glasögon:D jag har bilder på dem på mobilen och på webb-kameran, men hittar ingen sladd att koppla in mobilen med:S Och oteknisk som jag är, så vet jag inte hur man sparar bilderna från webbkameran i datorn:P Så ni får vänta på bilder till någon gång när jag har mera tid:/

Idag hade vi skivinspelning (igen), och tog om 2 låtar i flera timmar, till slut var vi nära på att svimma! Oftast fick vi göra omtagningar för att någon andades för högt, pillade på en nagel, eller svalde:P ALLT man gör hörs jättehögt i den där jävla mikrofonen som vi sjöng i!!! Men jag hoppas att alla låtar låter bra när skivan är klar.

Snart ska jag på dans, så ni får ha det bra så länge!

Puss!<33

Shopping in the City!!!

Hej!! Jag kom nyss hem från stan, där jag har shoppat igen:P<3 Detta har jag köpt: (Har inte bilder på alla)


Tjocktröja, BikBok 399:-



Halsband, BokBok 99:-




Jeans, Diesel 1.199:-


Randig tröja, BikBok 299:-


 Jeans-tights, BikBok 199:-

Knästrumpor, H&M 79:-


Har dessutom skaffat glasögon:S Det blev ett par svarta och ett par silvriga. De kommer om 10 dagar;) Dom e fett snygga!<33


Så, vad tycker ni?? Puss<33



jeans-tights??

För ett tag sedan var det väldigt inne med jenas-tights, och jag ser det fortfarande ganska ofta.
 Jag tycker själv att det är snyggt att ha något långt över tightsen, t ex en tunika. Men ser det inte rätt konstigt ut när vissa har något kort på överkroppen, dvs en T-shirt eller liknande?? Jag har 2 par jeans-tights och de är jättesköna! Det är ju rätt praktiskt att de är av stretch-tyg och sitter tight om man kanske inte vill ha några stela jeans. Men är de jeans eller tights?




Vad tycker ni om jeans-tights? Tights eller jeans?



Puss<33


RSS 2.0