Let´s dance!

Hej alla glada dansare!!!!!!
Igår bestämde jag mig för att jag ska dansa flera gånger i veckan. Jag ska sluta spela trummor helt, så då har jag ju tid att dansa mera. Jag dansar nu bara på torsdagar (på Kulturskolan) och det känns alldeles för lite. Så jag har nu spanat in Danshuset. Där hittade jag en passande grupp som heter "Specialen". Där dansar man 180 min i veckan, men jag kommer att fortsätta dansa på Kulturskolan ändå. För att få dansa i "Specialen" ska man gå på en audition. Ska mejla dem en ansökan idag. Hoppas så mycket att jag kommer med!
 Men frågan är om jag ska sluta på handbollen också? Jag har spelat handboll i ca 5 år. Men jag känner ingen glädje när jag ska på träningarna eller matcherna. Man vill ju inte svika sitt gamla goda lag.
Dessutom tränar "Specialen" på Onsdagar, samma tid som jag har handboll, men till höst-terminen kommer vi att byta träningstider på handbollen.
 
Danns-pose:DCoooolishh!!!
Meee<33

Coola bilder va?? Hihi<33

Landet<33

Idag drar jag till landet. Brorsan har blivt sjuk, den stackarn!
Gjorde frukost åt honom med hembakat bröd med ost, gurka och tomat och varm choklad med glass och strössel. Det är väl det minsta jag kan göra åt honom om det nu är jag som har smittat honom:P
Men som sagt, till ön i Växjö blir det nu.
Hoppas ni har en skön sommar!

Home again!

Nu har jag kommit hem till Sverige igen. Det var kul i England, men min otur kom med samma plan. Första veckan fick jag ett virus som gjorde att jag hade 39.3 graders feber i några dagar. Halsen var inte heller så glad.
 Men andra veckan njöt jag mer av. Vi åkte runt med våran hyrbil och såg stonehenge, var på fina berg och vackra stränder. Men oturen kom tillbaka lika snabbt som den gick.
 Sista resturangbesöket ägde rum på en Italiensk resturang. Maten var otroligt god, jag tog spagetti carbonara, men jag glömde att ta tabletter för min laktos-känsliga mage. Vägen tillbaka till hotellet var inte rolig, brorsan hjälpte mig att stå på benen. Men det gick över fort, och redan andra dagen var jag på benen igen utan brorsans hjälp.
 Jag och mamma shoppade i alla möjliga affärer och såhär blev resultatet: En svart jacka, en handväska, ett skärp, ögonskuggor, jeans till mamma och en jumpsuit till mig. Allt designat av Jane Norman förutom  handväskan och skärpet.

Jane Normanvisst är jumpsuiten snygg??BurberryHandväskan är väl inte heller så dum?

RSS 2.0