Jag är i himmelriket!!!

Idag hände det änglarna väntat på i flera tusen år:
Mamma betalar resten av summan för symaskinen!!! Pengarna har hon redan skickat in och kommer troligen fram på Måndag. När den där farbrorn från symässan får pengarna, skickar han en helt ny Brother Innov-is 30 till mig!
 Jag har redan börjat designa en klänning som troligen ska vara i någon ljus färg, typ ljusblå eller ljusrosa. Jag vet inte riktigt om jag ska sy "Funny Dress" längre, kanske senare när jag har blivit lite vanare med att sy.



Just nu kan jag höra änglarna sjunga av lycka för min skull där uppe i himmelen!

Symaskin!!!

Igår var jag på symässan i Kista och där fanns en massa symaskiner.
 På "Husqvarnas" utställning fanns det galna skräddare som hade jättekonstiga kläder på sig. En kille hade en limegrön glittrigt linne och ett par blåa jeans med blommor på.
Jag tittade bort mot symaskinerna med märket "Brother". De stod där så vackra. Vita och nyputsade med en blank skärm där man kunde ställa in olika funktioner. Jag vågade inte ens titta på prislappen.
 Jag fick med mig mamma till den vackra symaskinen. 4500:- kostade den på mässan. En farbror kom fram och visade mig hur den fungerade. Det var kärlek vid första ögonkastet (med symaskinen alltså). Det var som att den sa:
 - Vixy, Vixy, kom och köp mig! Jag är den senaste modellen och jag är snygg också! Köp mig snälla! Komsi, komsi Vixy.
 Jag kunde inte slita mig loss från den. Farbrorn gav mig ett ungdomspris på 4200:-. Kunde det bli bättre?!
 När jag kom hem räknade jag mina pengar. 1500 kr. Hur ska jag kunna få ihop 4200 kr? Jag hade sparat i 2 år och fått ihop 1500 kr. om 2 år till har jag inte ens fått ihop den summan och jag måste ju ha en symaskin för att kunna sy egna kläder!!!
 Då kom jag på det! Jag har ju godislöfte detta år och jag kommer att få 500 kr när halva året har gått. jag kan kanske få ut pengarna i förskott. Då har jag ju bara 2200 kr kvar hehe...

Här e den!!! Visst e den snygg???

RSS 2.0